• ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
  • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η κωπηλατική ομάδα του ΝΟΗ συμμετείχε με επιτυχία στον διεθνή κωπηλατικό αγώνα μεγάλων αποστάσεων "D' Inverno sul Po".
Μια διοργάνωση γιορτή του αθλήματος, που συμμετέχουν 150 σωματεία από περίπου 10 χώρες, με τον αριθμό των αγωνιζόμενων αθλητών ξεπερνάει τους 2.200 κάθε ηλικίας, και δυστυχώς διοργάνωση που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε στην Ελλάδα!
Ο αγώνας αυτός αποτελεί και θα αποτελεί πλέον στόχο του Ομίλου μας κάθε χρόνο, και τα μέλη μας σε όλες τις ηλικίες θα μπορούν ύστερα από συστηματική προετοιμασία να λαμβάνουν μέρος και να διακρίνονται.
Φέτος είχαμε την χαρά να κατακτήσουμε ένα χάλκινο μετάλλιο με την αθλήτρια μας Καφετζάκη Μιχαέλα στην πρώτη της συμμετοχή στους αγώνες στην Κατηγορία 1Χ master A γυναικών.
Επίσης ο head coach Κουρτικάκης Γιώργος κατέλαβε την 4η θέση στο 1Χ master B ανδρών, χάνοντας το μετάλλιο για μόλις 3 δεύτερα.
Στο ίδιο αγώνισμα ο αθλητής Λιλίτσης Μάνος τερμάτισε 9ος με πολύ καλή εμφάνιση και βελτίωση του ατομικού του ρεκόρ.
Ο έτερος coach Σπινθάκης Κώστας κάνοντας μια εκπληκτική κούρσα στο 1Χ senior και ενώ ήταν έτοιμος να καταλάβει μια θέση στην πρώτη 10αδα ανάμεσα σε πολύ καλούς αθλητές και σε πολύ καλό χρόνο μάλιστα, είχε μια ατυχία στο τέλος της κούρσας και δεν κατάφερε να τερματίσει.
Την αποστολή συνόδευσαν οι αθλητές Γεωργιάδης Κων/νος και Ροκαδάκης Μανόλης που είχαν την ευκαιρία να κάνουν προπονήσεις στο ποτάμι στο διπλό σκιφ, για απόκτηση εμπειριών του αγωνιστικού στίβου για μελλοντικές αγωνιστικές εμφανίσεις.
Τέλος μια μέρα μετά τον αγώνα η ομάδα επισκέφθηκε τις γειτονικές Άλπεις για χαλάρωμα...

Leave a Comment